Det här är väldigt roligt tycker jag.
Allt fler har hoppat på surdegstrenden och bakar för fulla muggar. Men hur i hela fridens namn tar man hand om en surdeg när man åker på semester?
För en surdeg är verkligen ett projekt! Den behöver en hel del omtanke och framförallt MAT.
Ska man då riskera att åka fast i tullen för att man måste ha den med sig, eller vad gör man?
Lösningen har kommit! Världens första surdegshotell!
Urban Delis bageri tar hand om din surdeg under tiden du är borta. För 200 kr/veckan matas den under ultimata förhållanden så när du kommer hem är den i perfekt skick och redo att bakas på igen.
Vilken grej! Stockholm slutar aldrig att förvåna..
Läs mer: http://city.se/emil/2011/04/28/stockholm-far-varldens-forsta-surdegshotell/?sms_ss=facebook&at_xt=4dba5b2f42322656%2C0
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment