March 16, 2009

Tävling!

Hur lång tid kommer det egentligen att ta för Fylking och Aschberg att gå från Ystad till Haparanda?

Ledtråd... På en vecka har de gått från Ystad till Ronneby och nästa söndag skall de vara i Kalmar...

Gissa och vinn! :D



Bilden har inget med tävlingen att göra...

3 comments:

Anonymous said...

FÖrst vill jag bara säga.., har inte kunnat kommentera hos dig pga av ngn dum inställning jag hade kommit åt på internet, men nu är cookisarna lösta =)

Åhhee. jag har ju ingen tv så kunde inte se något alls från ronneby, kanske var det lika bra, är skeptiskt till om man bara hade blivit besviken annars? Lyckades ngn kändis komma med i bild... tänkte du och karin skulle stå fastklistrade nere på torget hela kvällen, allt för att försöka bli tv-kändisar....

Tentatider här uppe nu. På fredag smäller det och sen ska jag ha en totalt slapp helg med bara massa frisk luft, ansiktsmarker, skrubbning och body butterinsmörjning mm. Yeah! Ibland måste kroppen vila från fest.

Hur leker livet ner i hoodsen ??

PUSS

Anonymous said...

Haha.. åh just de.. tävling var det. Till Happis (så säger man där uppe, tihi!)

Jag gör en vild gissning på att de kommer fram på min födelsedag, alltså typ sensommaren/hösten men då det förmodligen är ett säsongsprogram lär det vara lagom till sommaruppehållen. Hmm, får nog bestämma mig.

Jag kör på midsommarafton.

Åhh om jag vinner tycker jag om glass och kaffe.

Puss igen

becka said...

Karro, min vän! Eftersom du är den enda som tävlat så antar jag att du vinner oavsett när de är framme i happis ;) GRATTIS! Du vinner sol och melon på min gräsmatta i sommar. Så nu bara måste du ta dig ner... Lycka till på tentan i morgon! PussPuss