March 16, 2009

TV 8

Igår sändes det live-tv från Ronneby torg. Gert Fylking och Robert Aschberg går från Ystad till Haparanda till förmån för prostata cancer forskningen.

Varje söndag sänds det ett program från den staden där de då befinner sig, i detta fallet från hjärtat i Sveriges trädgård- Ronneby!

Varje Ronnebybo satt klistard framför tv:n riktigt laddade! Klockan slog 19 och oron började smyga sig på, det var inte från Ronneby på Tv:n det var några otäcka britter ute och reste.

Vi tänkte, det blev säkert lite försenat de kommer nog strax.

Klockan började närmade sig 20.00 då hade vi hunnit ringa till hela släkten och grannarna för att undersöka om det är vår TV det är fel på eller om de har samma program på sin.

Syrrans mans pappa hade en logisk förklaring på varför programmet inte startat vid 19, Tv 8 sänds från London! Så alla Tv-tider är en timma senare! Kl 19.00 i London är väl 20.00 i Sverige?
Så måste det va!


Kl 20.00 börjar det! Alla bra program börjar ju kl 20.00!

Klockan är 20.30 och inget Ronneby torg på tv.

Vi ringde till kundtjänsten på Boxer, Viasat och allt vi kunde hitta. Emilia blir upprörd, letar upp nummret till programchefen på Tv 8. Ingen kunde ge svar på nånting.

Till slut gav vi upp, jag skrev ett argt blogginlägg på TV 8 hemsida sen gick jag hem.

" Nu har vi tittat på er dåliga kanal från 19-20.30! Nu stänger vi av den och sätter aldrig på den igen!!!!!!!"

Strax efter 21 ringer Karin och säger att jag måste slå på TV 8 -de är igång från torget! Tekniskt fel hade inträffat och de blev försenade.

Nu händer det äntligen något från Ronneby. Varför? ÅH! Varför, ska det alltid misslyckas?

Jag vill veta! Vem hade glömt sätta i kontakten?!



No comments: