November 09, 2010

Åldersnojja

Om några månader fyller jag 25.

Det är lite kämpigt faktiskt.

Jag har pratat om min åldersnojja med några stycken och fått två inte så uppmuntrande svar.

1. Meh! 25?! Det är ju ingenting!

Ja det är lätt att säga när man är 21-22

2. Ja, när man fyller 25 inser man att det faktiskt finns personer som är flera år yngre än en själv. Det är en verklighetschock!

Hej då ungdom, jag kommer sakna dig!

4 comments:

emilie said...

Usch vad hemskt det låter när du säger hejdå till ungdomen! Neeej gör inte det! Be strong and you will still be there ;)

Emilia said...

21 låter bra! Det kör vi på!:) hahahaha Puss hjärtat

Annelie Nilsson said...

haha!; känner mig lite träffad på den första punkten ;) men du får inte glömma hur vis du har blivit med alla dina 25 år! <3

Fru Kaffeböna said...

Välkommen till Vuxenvärlden. Jag ska berätta en hemlis åt dig: Det är NU det roliga börjar!! det är sant. 25 - då är man gammal nog att få göra ALLTING och folk tar dig på allvar men ung nog att fortfarande inte behöva ta det allomfattande ansvaret och kan fortfarande komma undan med att göra crazy stuff och vara totalt självisk ( om man inte har barn då :D): sova en hel dag- gå på 3 biofilmer på rad - leva på ris i 2 veckor och bara köpa skor och handväskor. Och ingen säger någon om det! Annat blir det vid 30 :D Men då ska jag berätta nästa hemlis! Själv myser jag som den 34åring jag är- det är Kickass att bli äldre men det gäller att vara i den ålder man är så man får njuta av Livet! PUSS!